Mini Modern

Megépítjük álmaid házát

Apró házainkat egyedileg készítjük ügyfeleink igényei és preferenciái alapján. Szívesen fogadjuk az egyedi ötleteket és terveket!

Specifikáció

A miniházakat különböző gépészeti megoldásokkal tudjuk felszerelni, lehet közműre köthető, hálózatfüggetlen csomaggal is tudjuk adni, amely a következőkből áll: víztartályok a friss és szürkevízhez, vízszivattyúk, cserélhető gázpalack és napelemes rendszer. Továbbá van lehetőség kis kandallót/tűzhelyet telepíteni a kisházakba.

Mini Modern

Ez az aprócska hangulatos modell sok természetes fénnyel és nagy ablakokkal kápráztatja el lakóit. A modell ideális olyan párok számára, akikhez gyakran jönnek barátok vagy családtagok, a két tetőtérben és a kihúzható kanapén könnyedén elfér az egész család. Az otthonról dolgozóknak is tökéletes választás, a nagy konyha ablak egy hangulatos irodát varázsol a helyiségből. Az egyik hálószoba el van különítve a ház többi részétől a nagyobb diszkréció érdekében. A fürdőszoba a ház másik végén található, ebben egy szép, teljes méretű zuhanyzó található.

36.000 EUR + ÁFA-tól

Kényelmes 4-5 fő részére

Irodaként is jól használható

Vendégek fogadására alkalmas

Különálló, diszkrét hálószoba

Megrendelés

Ha felkeltettük az érdeklődésed és szeretnél többet tudni a miniházainkról,
akkor keress minket bizalommal.